De leukste acties bij Hunkemöller

Door Laura | | 6 november 2018

Alsof jij een excuus nodig hebt om te shoppen bij Hunkemöller! Je vindt vast altijd wel leuke setjes en accessoires, net als ik trouwens. Hunkemöller is met stip mijn favoriete merk qua lingerie. Alle producten zijn prijs-kwaliteit dik in orde. Voor iedere vrouw is er wat wils dankzij een brede waaier aan stijlen, materialen en motiefjes. En het beste van al: ze hebben de leukste acties ever! De allerleukste bedoel ik dan. 

Actie 1: 25% korting op HKMX items

Wil jij je sportcollectie aanvullen? Ga dan nu naar de webshop van Hunkemöller. Je shopt nu namelijk heel veel sportartikelen met wel 25 procent korting. Als dat niet mooi meegenomen is!

Beenmode Hunkemöller

In deze tijd van het jaar begin ik in mijn kast op zoek te gaan naar mijn panties van de vorige winter. Helaas overleven die niet altijd het jaar en moet ik dus opnieuw op zoek naar warme beenmode. Enter Hunkemöller met de leukste acties! Je krijgt nu zomaar even het tweede paar beenmode aan de helft van de originele prijs. Aangezien panties en sokken altijd van pas komen, moét ik wel profiteren hiervan. Naast de basic panties draag ik nu en dan ook graag exemplaren met een opvalend en elegant design. Die staan superleuk bij een eenvoudige outfit. Meestal kies ik voor een rokje, maar natuurlijk kan je die panties ook onder een short dragen. Zo combineer ik mijn fake leather short graag met een panty met een mooi en fijn design. Op die manier is die panty nooit “zomaar een panty” maar voegt die wel effectief iets toe aan jouw outfit. Verder zijn er natuurlijk de mooie netkousen waarvan ik maar niet genoeg kan krijgen. Ook die vind je in allerlei ontwerpjes en kleurtjes. Als je van deze actie gebruik maakt om een of meerdere paar netkousen te kopen, zal je vriend vast niet klagen. Persoonlijk vind ik zwart heel leuk, al zijn wit en huidskleur wat braver en werkt rood als een lap op een stier.

Actie 2: 5 slips voor 21,99 eur0

Het hele jaar door kan je bij Hunkemöller wel slips voor een leuk prijsje scoren. Zo kan je heel wat mixen en matchen. Een leuke tip: ga eens voor  colourblocking kant! Jaja, dat is een trend in de lingeriewereld. Zo zal zelfs jouw lingerie helemaal volgens de laatste trends zijn. De rode kant was dan weer te zien op de catwalk bij Stella McCartney. Al vind ik rode kant altijd een goed idee! Natuurlijk hoef ik niet te zeggen dat zwarte kant aanwezig is op élke catwalk. Eigenlijk geldt voor lingerie zowat dezelfde manier van denken als voor je outfit die je erboven draagt. De typische  najaarskleuren doen het goed met hier een daar een felle kleur die eruit springt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik (en zoveel anderen) graag mijn lingerie afstem op mijn outfit. Op deze manier voorkom je niet enkel dat je lingerie ongewild zal doorschijnen, maar zo zal je lingerie ook altijd een mooie kleurencombinatie vormen. Mocht je dit nog niet toepassen, moet je dat zeker eens proberen!

Nieuwe collectie Doutzen Kroes

Vergeet ook zeker niet de nieuwe lingerie collectie van Doutzen te bekijken. De nieuwe Doutzen’s stories collectie is te verleidelijk om te laten liggen. De blauwe en wijnrode kleuren spatten van het scherm!

Geen leukere manier om je voor te bereiden op het nieuwe seizoen dan met een hoop nieuwe lingerie. Dankzij de leukste acties van Hunkemöller houd je daarna zelfs nog geld over voor een leuk extraatje. Lingerie shoppen is bovendien een goede manier om jezelf beter in je vel te voelen. Want zeg nu zelf, het juist setje doet toch wonderen!

XOXO,

Laur

Comments are closed.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en leukste acties
Je wilt toch geen actie & kortingen missen?